2014_2
HANNAMAX 10 jaar en 5000ste klant !

Aan het einde van dit jaar bestaan we 10 jaar, als kado hiervoor mochten we vorige week de 5000ste klant in ons systeem verwelkomen !

De eer was op 23 april jl. aan Sjors Pingen, hij plaatstte via onze webshop een bestelling en werd hiermee onbewust de gelukkige. Als aardigheidje hebben we hem hiervoor een Motorex servicepakket geschonken welke hij naar eigen zeggen goed kon gebruiken...Sjors gaat nl. op de koffie in China waardoor hij 17.000 km ! moet rijden op zijn KTM. Uiteraard wensen we hem hier veel succes mee.
http://www.opdekoffieinchina.nl/

Later dit jaar zullen we nog uitgebreid terug komen op ons 10 jarig jubileum.
Who can stop Davy Pootjes ?

Valkenswaard is aankomend weekend ook het strijdtoneel voor het Europees kampioenschap. Davy Pootjes komt in de 125 klasse als rode plaatdrager (lijstaanvoerder tussenstand) aan de start, hij wist de eerste twee EK's te winnen en staat riant aan de leiding in de tussenstand net als bij de ONK's! Onder toeziend oog van de familie Everts (samen goed voor 15 wereldtitels!) is hij "the man to beat". Wij wensen hem uiteraard veel succes toe.

Op de tweede foto monteur Thom Piels die apetrots poseert met de rode plaat en trofee na de eerste overwinning van 2014 in Italië.

Aankomend weekend staat HANNAMAX weer op de stand van KTM tijdens de GP van Nederland in Valkenswaard. U bent van harte welkom op de stand naast het fabrieksteam, een grote sortering KTM Powerwear zal hier verkrijgbaar zijn en op zondag uiteraard weer een handtekeningensessie met alle KTM fabriekrijders en Stefan Everts!Het beloofd prachtig weer te worden en ondanks enkele geblesseerden zullen er in iedere klasse voldoende Nederlanders aan de start verschijnen die uw aanmoedigingen zullen waarderen. We zien u graag in bij KTM Valkenswaard ! 

Bekijk hier de voorgaande jaren!

926 artikelen toegevoegd aan onze webshop

In de afgelopen 2 weken zijn er weer ruim 900 artikelen toegevoegd, m.n.;

 
Aangepaste openingstijden voor mei

29 mei   
Hemelvaartsdag
   
gesloten 
Naast deze aanpassingen zijn we gewoon geopend zoals u van ons gewend bent.
Bekijk hier onze reguliere openingstijden.

FOX 2014 Limited New York racing gear

Nu verkrijgbaar bij HANNAMAX Motorsport, gelimiteerde oplage...op = op !
Bekijk hier de collectie.

  

 

ARAI HELMET MX-V, WHITE, XS   ARAI HELMET MX-V, TIP BLUE/YELLOW, XS   ARAI HELMET MX-V, SCRATCH, XS
HANNAMAX prijs: € 565.30   HANNAMAX prijs: € 599.00   HANNAMAX prijs: € 599.00
   
   
ARAI HELMET MX-V, YANKEE (MATT), XS    
HANNAMAX prijs: € 599.00