2014_4Speciaal voor de Sint nog even online gezet...

Van diverse vooraanstaande merken die we bij HANNAMAX al jaren vertegenwoordigen, hebben we nu de nieuwe 2015 collecties online beschikbaar, het meeste uiteraard direct leverbaar uit onze eigen voorraad.

Bekijkt u op uw gemak de volgende nieuwe producten...OAKLEY 2015

De beste crossbril ter wereld heeft weer mooie nieuwe kleuren voor 2015 geproduceerd. En naast deze nieuwe kleuren is er ook een nieuw frame uitgebracht, de Mayhem Pro, deze is optisch nog niet zo zeer gewijzigd maar wel voorzien van de high impact lens zoals we die ook kennen uit het Airbrake model (dikke gebogen lens, beter bestand tegen inslag).

Bekijk hier alle Oakley brillen.


  
  

FOX 2015

Ook de marktleider van de crosskleding heeft voor 2015 weer een prachtige collectie ontworpen. Van top tot teen, van sokken tot een volledig carbon V4 helm, en dit voor zowel mannen, vrouwen als kinderen!

De inhoud van deze catalogus vindt u in onze webshop.Powerwear 2015


   
  

Inderdaad, het wordt steeds gekker!

Deze catalogus telt inmiddels 165 pagina's met KTM related products, van sleutelhanger tot volledig lederen racepak. Met een aparte afdeling voor kinderen, dames, street, off road, X-bow, Kini collection, vrijetijdskleding en accessoires is dit een must have voor iedere KTM rijder.

De volledige catalogus is aan onze webshop toegevoegd. 

Download hier de catalogus.

Bekijk hier de catalogus online.
Powerparts 2015

  
  

Ook deze catalogus bevat 165 pagina's. Van blingbling tot volledige uitlaatsystemen! Gereedschap, speciale remsystemen, stickers, ketting/tanwielen, enz.. Voor de kleinste 50cctjes tot aan de zwaarste off roadmotoren biedt deze catalogus een ruim aanbod van KTM onderdelen en accessoires. 

De volledige catalogus is aan onze webshop toegevoegd. 

Download hier de catalogus.

Bekijk hier de catalogus online.
 KTM Powerdays 2014


 
  

Zoals elk jaar het geval is, heeft KTM de tafel royaal oranje gedekt met cadeaus en met de KTM  PowerDays klinkt traditioneel de bel voor het nieuwe jaar en het nieuwe raceseizoen. Vanaf 1 december 2014 tot 17 januari 2015 kan de downloadbare € 50,- voucher worden ingewisseld voor artikelen uit de 2015 PowerWear en PowerParts collectie bij ons.

Kerst komt eraan en KTM's nieuwe PowerWear en PowerParts 2015 assortiment zit vol met ideeën voor elke verlanglijst. Casual of functionele kleding, lifestyle accessoires of fan artikelen; elke KTM fan die een cadeau aan zichzelf of een ander wil geven zal het perfecte Kerstcadeau vinden tussen de 370 PowerWear items en zal zeker voor een aangename verrassing zorgen aan tafel of onder de Kerstboom. Voorzien van de 2015 PowerParts goodies, kan het nieuwe raceseizoen niet gauw genoeg beginnen!

Vanaf 17 november 2014 is het beperkte aantal vouchers t.w.v. € 50,- beschikbaar om te downloaden, zorg dus dat je er snel bij bent want op=op!

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Nieuwe medewerker HANNAMAX
  
   

De nieuwste aanwinst voor ons bedrijf is Ralph Italiaander!


Ralph is 22 jaar en fanatiek motocross liefhebber! Hij combineert zijn studie aan de Fontys hogeschool in Eindhoven (automotive management) met het werk bij HANNAMAX als baliemedewerker/verkoper. Met beperkte middelen heeft hij zichzelf in het zadel van zijn motor geholpen waardoor hij ook besmet is geraakt met het crossvirus, inmiddels gestart in een aantal (club)wedstrijden heeft hij zin in de combinatie van verkoper en rijder.

Zijn enthousiasme voor deze hobby/sport spreekt boekdelen, wij zijn ervan overtuigd dat hij dit goed weet over te brengen op anderen en dat hij zijn best zal doen om iedere klant tevreden naar buiten te laten gaan.

Uiteraard hebben we het volste vertrouwen in Ralph en we heten hem van harte welkom.

Lees hier meer over onze medewerkers...

Aangepaste openingstijden

We wensen u alvast fijne Sinterklaasplezier toe, houdt u s.v.p. wel rekening met de volgende aanpassingen m.b.t. onze openingstijden.

5 december  
Pakjesavond  
vanaf 18.00 uur geslotenNaast deze aanpassingen zijn we gewoon geopend zoals u van ons gewend bent.
Bekijk hier onze reguliere openingstijden.


Motocross Action december nu verkrijgbaar


  
  
Al jaren is dit grootste en bekendste off-road magzine ter wereld verkrijgbaar bij HANNAMAX en nu is de edite van december er alweer!

Naast deze nieuwste versie hebben ook nog een hele sortering van eerdere uitgaven beschikbaar, dit blad is immers niet alleen bekend door het race nieuws maar ook door de vele uitgebreide tests, tips & tricks, productnieuws, shootouts, enz.
.Bekijk hier ons ruime aanbod

MXA-banner.jpg 

 

ASTERISK BOARDGAME MOTOCROSS UNPLUGGED   KTM KIDS MX RIDER TRAVEL SET   KTM KIDS BE ORANGE WATCH
HANNAMAX prijs: € 29.95   HANNAMAX prijs: € 100.75   HANNAMAX prijs: € 40.25
   


   

    KTM POWER OPENER
    HANNAMAX prijs: € 15.10