2014_5HANNAMAX bestaat 10 jaar !

In december 2004 opende we de deuren van onze showroom in Hedel, dit is inmiddels 10 jaar geleden en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om niet alles te bundelen in één dag, hebben we er zeven voor uitgetrokken met als doelstelling meer tijd voor u vrij te kunnen maken.

Onderstaande advertentie (Noppennieuws 5 december jl.) spreekt voor zich, we hopen u te mogen begroeten in onze vernieuwde showroom tijdens deze dagen...

Bedrijf in the picture

Een week later op 12 december verscheen de advertentie ook in het motorblad MotoPlus. Naast deze advertentie in dit magazine heeft de redactie ook een bedrijfsinterview geplaatst op hun website. Wij zijn trots op ons bedrijf en dat mag iedereen weten!

Lees het interview hier!


Aangepaste openingstijden rond Kerst en de jaarwisseling

Houdt u s.v.p. rekening met de wijzigingen in de openingstijden van de komende twee weken;

Maandag 22 december       Opendag 10 - 18 uur 
Dinsdag 23 december Opendag 10 - 18 uur 
Woensdag 24 december Opendag 10 - 18 uur 
Eerste Kerstdag Gesloten
Tweede Kerstdag Gesloten
Zaterdag 27 december Opendag 10 - 18 uur 
Zondag 28 december Gesloten
Maandag 29 december Opendag 10 - 18 uur 
Dinsdag 30 december Opendag 10 - 18 uur 
Woensdag 31 december Opendag 10 - 18 uur 
Nieuwjaarsdag Gesloten


Vanaf 2 januari zijn we weer geopend zoals u van ons gewend bent. Uiteraard zien we u graag op onze open dagen, we wensen u hoe dan ook, fijne feestdagen en een fantastisch 2015 toe!Tony Cairoli The Movie nu verkrijgbaar!De succesvolle bioscoopfilm van Tony Cairoli the Movie is vanaf nu te verkrijgen op DVD. De makers van de film Living for the Weekend hebben in Tony Cairoli The Movie het veelbewogen verhaal weerspiegelt van een motorcrosssensatie waarachter een meer bescheiden persoonlijkheid verscholen gaat. Met beide benen op de grond kijkt de achtvoudig wereldkampioen achterom. Deze DVD is een musthave voor iedere motorsportliefhebber!

Bekijk hier de trailer 

 

DVD TONY CAIROLI, THE MOVIE   DVD LIVING FOR THE WEEKEND   DVD COMBI, LIVING FOR THE WEEKEND & TONY CAIROLI (MOVIE)
HANNAMAX prijs: € 24.95   HANNAMAX prijs: € 24.95   HANNAMAX prijs: € 37.95