Menu
Winkelwagen

Over ons

HANNAMAX Motorsport opende haar deuren in 2004 vlak voor kerst, de officieuze kick off was de kerstshow op tweede kerstdag. Met amper een handje vol klanten, veelal vrienden, hadden we een lage opkomstverwachting maar niets was minder waar, ’n vliegende start met ’n grote massa bezoekers werd ‘n heuse sensatie,…een mooiere start konden we ons niet wensen!

De werkplaats was nog niet eens af en de eerste (en enige) monteur begon pas in februari maar vol vertrouwen verkochten we al snel onze eerste motoren, we waren officieel dealer van KTM en Suzuki en deden alleen cross- en enduromotoren. Ondanks dat we meteen al één van de grootste “off road” motorzaken van Nederland waren, bleek de ruimte al snel niet groot genoeg en, nog voordat we ons éénjarig bestaan konden vieren, werd de showroom al uitgebreid met nog eens 450m2 en kwamen er diverse medewerkers bij. Inmiddels hebben we een flink enthousiast team van mensen voor u klaar staan, niet alleen voor motoren maar ook op het gebied van alles wat nodig is om 100% aan de start te verschijnen, we zijn officieel dealer van ALLE vooraanstaande merken kleding, accessoires, banden, smeermiddelen, enz., enz..

In 2012 opende we onze online winkel en in 2014 hebben we ons assortiment uitgebreid met straatmotoren, aanvankelijk van KTM en in 2018 kwam daar Husqvarna bij en werden we ’n jaar later de grootste KTM dealer van Nederland. In 2020 nam de Pierer Mobility groep (o.a. eigenaar van KTM en Husqvarna) het Spaanse GASGAS over, hiermee werden we één van de weinige A1 dealers die al deze drie merken volledig voert!, KTM, HUSQVARNA en GASGAS en dan het totale assortiment van minicrosser tot travel motoren, van electrische funbikes tot trialmotoren, van naked bikes tot supermoto, FULLRANGE dus!

HANNAMAX hoort inmiddels uiteraard bij de gevestigde orde, vele kampioenen en toprijders hebben vanaf 2004 op een motor van ons gereden, de bekendste hiervan zijn
Davy Pootjes (KTM), Tim Gajser (Suzuki) en Kay de Wolf (KTM)… Met inmiddels een ruime schat aan ervaring, een gezonde klantenkring, een modern orderverwerkingssysteem en de juiste merken in huis zijn we klaar voor de toekomst!

Kom eens langs, ervaar het zelf en geniet van onze koffie, die staat altijd klaar!